Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Άρχισαν οι γιορταστικές εκδηλώσεις στα Ν. Μουδανιά (φωτο)

ekdhlwseis1 copy
Άρχισαν οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών σε συνεργασία με το Επιμελητήριο, σήμερα το απόγευμα στην πλατεία των Νέων Μουδανιών


Οι εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, θα περιλαμβάνουν διάφορα δρώμενα που πραγματοποιούνται στην πλατεία.

ekdhlwseis2
Σήμερα, παρά το τσουχτερό κρύο, μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με μουσικά δρώμενα, αλλά και κλόουν και ξωτικά, που έδωσαν ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.
ekdhlwseis3
Η Όλ. Παπαμέτη
Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών, Όλγα Παπαμέτη δήλωσε στο halkidikifocusγια τις εκδηλώσεις: «Και φέτος γίνεται μια προσπάθεια ενίσχυσης της τοπικής αγοράς, ενόψει του εορταστικού ωραρίου. Οι εκδηλώσεις αυτές έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Βέβαια οι εκδηλώσεις από μόνες τους, χωρίς τη συνεργασία και τη συμμετοχή των φορέων δεν αρκούν. Αναγκαίο είναι μικροί και μεγάλοι να πλαισιώνουμε τις προσπάθειες όλων των Συλλόγων με τη φυσική μας παρουσία αλλά και με τη διάθεσή μας για προσφορά, που μπορεί να είναι προσφορά αγάπης, ένα σπιτικό γλυκό που μπορούμε να κεράσουμε τον κόσμο, ένα παιχνίδι που δεν μας χρειάζεται και το δωρίζουμε στα παιδιά που δεν μπορούν να το αποκτήσουν. Οι επαγγελματίες στηρίζουν όλες τις κοινωνικές ομάδες. Από την άλλη, αναζητούν και τη στήριξη των κατοίκων και των επισκεπτών που, επιλέγοντας για τις αγορές τους – όσο μικρές κι αν είναι αυτές – ένα δώρο από την τοπική αγορά, τη στηρίζουν».
Ο Γ. Γκιλής
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γιώργος Γκιλής, από την πλευρά του δήλωσε στο halkidikifocus: «Προσπαθούμε να δώσουμε μια νότα αισιοδοξίας και επίσης να δώσουμε χαρά κυρίως στα παιδιά. Κάνουμε αυτές τις γιορτές μαζί με τους κατά τόπους Εμπορικούς Συλλόγους για να ζωντανέψουν οι δρόμοι και οι αγορές. Σήμερα ξεκίνησαν οι γιορτές στα Ν. Μουδανιά, επίσης ξεκινούν στην Κασσάνδρα, τη Νικήτη, το Νέο Μαρμαρά, την Καλλικράτεια την Τρίγλια και τον Πολύγυρο και το Επιμελητήριο στηρίζει όλες αυτές τις προσπάθειες».
 
ekdhlwseis5olga
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γ. Γκιλής, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών, Όλ. Παπαμέτη και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ν. Μουδανιών και μέλος του Επιμελητηρίου, Γιώργος Θωμασούλης
ekdhlwseis4
Γράφει: Κίκα Δημαρόγλου
Φωτο: Δήμητρα Σαμαρά


Halkidikifocus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: