Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την κοινωνική ευαισθησία της απέναντι στην ελληνική οικογένεια σε συνεργασία με τους εμπορικούς και πολιτιστικούς συλλόγους του νομού, οργάνωσε εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τα παιδιά της Χαλκιδικής, οι οικογένειες των οποίων αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες αυτές.






Δεδομένου ότι οι ελλείψεις στα δημόσια σχολεία είναι τεράστιες και οι ανάγκες των παιδιών σε σχολικά είδη μεγάλες λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών, καταφέραμε με τη συμμετοχή όλων μας να συγκεντρώσουμε σημαντικές ποσότητες, ώστε να μην αφήσουμε κανένα παιδί στην Χαλκιδική χωρίς τα απαραίτητα, καλύπτοντας έτσι σημαντικές ανάγκες του για τη νέα σχολική χρονιά.


Αυτά που συγκεντρώθηκαν στα Μουδανιά και στην Καλλικράτεια, δόθηκαν μέσω των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των σχολείων της περιοχής στους μαθητές που είχαν ανάγκη, σε παλαιότερη εκδήλωση.


Αυτά που συγκεντρώθηκαν στον Πολύγυρο, παραδόθηκαν σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στα γραφεία του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18.00, στα προεδρεία των Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων του Πολυγύρου.


Τη παράδοση εκ μέρους του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής έκαναν τα μέλη της διοικητικής επιτροπής, κος Κουφίδης Ιωάννης Β’ Αντ/δρος, κος Χούτας Στυλιανός, Γενικός Γραμματέας και κος Δεληδημητρίου Αντώνιος Οικονομικός Επόπτης.


Τα παρέλαβαν εκ μέρους του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κος Τσίγκας Θεόδωρος και ο κος Παλαιοχωρινός Παναγιώτης, εκ μέρους του 2ου Δημοτικού Σχολείου ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κος Ζήσης Δημήτριος, και εκ μέρους του 3ουΔημοτικού Σχολείου Πολυγύρου οι κυρίες Ουγγρενίδου Παρασκευή και Ξενίδου Γεωργία. Όλοι τους με κοινή δήλωση ευχαρίστησαν το Επιμελητήριο για την ευγενική του προσπάθεια.


Τέλος η διοίκηση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην εκστρατεία προσφοράς και συγκέντρωσης των σχολικών ειδών.




Από το Γραφείο Τύπου του
Επιμελητηρίου Χαλκιδικής














Δεν υπάρχουν σχόλια: